Bevordering Autisme Samenleving logo

Begeleiding

Opleiding voor zorgverleners, docenten & ouders

Vind je het lastig om een aangepaste aanpak te bedenken om kinderen, jongeren of volwassenen met autisme op te voeden of te ondersteunen? Dan ben je bij Bevordering Autisme & Samenleving aan het juiste adres. Ik voorzie begeleiding voor onder andere:

begeleiding voor andere
structuur houden

Structuur toegespitst op individuele behoeften

Tijdens mijn begeleiding bekijken we de specifieke behoeften die de personen met autisme in jouw woon-, werk- of schoolomgeving zouden kunnen hebben. Autisme vormt immers een spectrum en geen twee mensen zijn hetzelfde.

Om zeker te zijn dat we het bij het rechte eind hebben, toetsen we verscheidene methodes in de praktijk af. Daarna stel ik met jou een persoonlijk plan samen dat bij de hulpvraag van het individu in kwestie aansluit. Structuur is alvast de belangrijkste pijler om stress te reduceren.

Begeleiding bij autisme nodig?

Leg dan vandaag nog een afspraak vast!

Ambulante begeleiding

Mocht je ambulante begeleiding voor iemand met autisme nodig hebben, kan ik die taak op mij nemen totdat je zelf over de tools beschikt om vol zelfvertrouwen de zorg voor die persoon op te nemen. Ben of ken je iemand met autisme en wil je door mij begeleid of opgeleid worden? Stuur me dan snel een bericht of maak telefonisch een afspraak.

gevoelens leren